سایت http://30book.4kia.ir سایت دانلود کتاب ,دانلود مقاله,دانلود تحقیق ,دانلود گزارش کاراموزی ,دانلود طرح توجیهی ,دانلود پروژه ,دانلود پاورپوینت ,دانلود جزوه وغیره

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 210
  • بازدید دیروز : 1931
  • بازدید کل : 1692300

دانلود پروژه سيستم حسابداری


دانلود پروژه سيستم حسابداری با فرمت ورد ودر 91 صفحه قابل ویرایش

قسمتی ازمتنپروژه

چکيده

 

اين پروژه شامل مراحل ساخت يک سيستم نرم افزاری محاسبه حقوق يک شرکت است که در آن از زبان های SQL و Delphiاستفاده شده است که در حال حاضر از زبان های رايج برای ايجاد پايگاه داده است. که ما با استفاده از زبان SQL پايگاه داده مردنظر را ايجاد کرده و تمام مراحل برنامه نويسی آن و کارهای را که سيستم بايد انجام دهد را با استفاده از Delphiشبيه سازی مي کنيم. در اين پروژه سعی شده است حدالامکان از حجم کار حسابداری بصورت دستی که بخش عمده ای از کارها در اين بخش انجام مي شود کاهيده و بتوان بصورت الکترونيکی و با امنيت بالا اين بخش را اداره کرد.

فهرست

 

فصل اول : تاريخچه نرم افزارهای پروژه

مقدمه11

تاريخچه زبان دلفی13

تاريخچه20

چارت سازمانی23

حوزه های عملکرد شرکت نوآوران مبانی پرداز:

فصل دوم: مراحل ساخت پروژه

مراحل ساخت پروژه24

مشکلات موجود قبل از ايجاد پروژه34

مزايای ايجاد پروژه35

عوامل موجود در پروژه35

چگونگی ايجاد پروژه36

ايجاد و راهبری پايگاه داده و فايل های داده ای37

فصل سوم:تشريح پروژه

تشريح پروژه41

ثبت پرسنل45

ثبت سمت49

ثبت سمت پرسنل52

ثبت مزايا55

ثبت کسورات58

ثبت بيمه61

تقويم کاری62

تعطيلات رسمی65

تعريف کاربر66

سطح دسترسی69

بخش ساعت ورود و خروج70

ماموريت74

مساعده77

غيبت79

تاخير‏های مجاز82

پرداخت حقوق85

جستجو89

نتيجه گيری90

پيشنهادات91

منابع92

 

فهرست شکل ها

 

شکل1: صفحه اصلی(تعاريف...............31

شکل2: صفحه اصلی(ساعت ورود وخروج)......32

شکل3: صفحه اصلی(اطلاعات کاری..33

شکل4: صفحه اصلی(خروج................34

شکل:5 پرسنل.............................35

5-1: ثبت مشخصات پرسنل...36

5-2: اصلاح مشخصات پرسنل.37

5-3: چاپ مشخصات پرسنل...38

شکل6: سمت ها...........................39

6-1: ثبت سمت...........................40

6-2: اصلاح سمت.......................41

شکل7: سمت پرسنل...................42

7- 1 :ثبت سمت پرسنل...........43

اصلاح سمت پرسنل........44: 7-2

شکل8 :مزايا.................................45

ثبت مزايا.........................46: 8-1

اصلاح مزايا.....................47: 8-2

شکل 9: کسورات ........................48

9-1 :ثبت کسورات....................49

اصلاح کسورات................509-2:

شکل10: بيمه................................51

شکل11: تقويم کاری....................52

11- 1 :ثبت تقويم کاری...........53

11- 2: اصلاح تقويم کاری........54

شکل12: تعطيلات رسمي............55

شکل 13: تعريف کاربر.................56

13-1: ثبت کاربر......................57

اصلاح کاربر..................58 13-2:

شکل14 : سطح دسترسی...........59

شکل15 : بخش ساعت ورود وخروج.........60

اصلاح ساعت ورودی وخروجی..61 15-1:

اصلاح ويژه مدير..........62 15-2:

شکل16 : مرخصی.......................63

ثبت مرخصی..................6416-1:

اصلاح مرخصی.............65 16-2:

شکل17: ماموريت.......................66

ثبت ماموريت..............67 17-1:

اصلاح ماموريت............68 17-2:

شکل18: مساعده........................69

ثبت مساعده ................70 18-1:

شکل19 :غيبت............................71

19-1:ثبت غيبت......................72

19-2: اصلاح غيبت..................73

شکل20: تاخيرهای مجاز.............74

ثبت تاخيرهای مجاز.....75 20-1:

اصلاح تاخيرهای مجاز76 20-2:

شکل21: پرداخت حقوق..............77

ثبت حقوق...................... ............78 21-1:

فيش حقوق...................79 21-2:

اصلاح حقوق.................80 21-3:

 قسمتی از متن پروژه

مقدمه

چند سالي است كه از ديجيتالي شدن و اينترنتي شدن زندگي صحبت مي‌كنيم به طوري كه مي‌توان گفت دنياي ما در حال عوض شدن و تغيير به دنيايي ديجيتالي است در تمام اعمال و كردار روزانه ما نشانه‌هايي از ميل به اين دنياي جديد ديده مي‌شود. هر روزه از بهداشت و پزشكي الكترونيكي و ديجيتالي گرفته تا آموزش و شهر و دولت الكترونيك و كارت‌هاي هوشمند و پول الكترونيك و ... صحبت مي‌شود. البته در بعضي از موارد هم كار از صحبت كردن مي‌گذرد و برخي از اين نشانه‌هاي ديجيتالي و اينترنتي شدن را به عينه در زندگي روزمره‌مان مشاهده مي‌كنيم. باپيشرفت صنعت الکترونيک و مدرن شدن ابزارها و وسايل باعث شده است که دنيای امروزی از فناوری الکترونيکی بيشتر استفاده کند و تا بتواند حدالامکان کار کردن را آسان کنند و دنيای کامپيوتر و ارتباطات الکترونيکی از اين امر مستثنا نيستند.
امروزه بيشتر شرکت ها و ادارات دولتی و کارخانجات از سيستم های الکترونيکی برای سريعتر و بادقت انجام گرفتن کارای روزانه خود استفاده مي کنند که باعث بهينه شدن زمان ,کاهش خطاهای انسانی , افزايش کارايي ,افزايش کارآوری و.... مي شود و منجر شده است که بيشتر کشورهای در حال توسعه از سيستم الکترونيکی استفاده کنند. دراين پروژه ما سعی کرده ايم که سيستم حسابداری يک شرکت را به صورت الکترونيکی انجام دهيم که بتوانيم کمی از مشکلاتی که در زمينه حسابداری وجود دارد را حل کنيم .


فصل اول
تاريخچه نرم افزارهای پروژه

 

 

 

 

 

 

تاريخچه زبان دلفی
گسترش روش دلفی به‌دنبال رواج فعاليت های مرتبط با پيش بينی آيندهٔ فناوری ها که از سال 1944 ميلادی آغاز شد، صورت گرفت. در اين تاريخ و بنا به سفارش نيروی دريايی ايالات متحده آمريکا، پروژه‌ای بنام راند در شرکت هواپيما سازی دوگلاس و با هدف پيش بينی فناوريهای آينده با کاربرد نظامی تعريف شد. اين پروژه به مطالعه در زمينه سلاح های بين قاره‌ای فراسطحی پرداخت. در سال 1959 ميلادی هلمر و رشر ، دو تن از محققان پروژهٔ رند طی مقاله‌ای تحت عنوان « نظريه فلسفی دانش در علوم نادقيق »، اين ايده را مطرح کردند که در زمينهٔ هايی از علم که در آن هنوز قوانين علمی توسعه نيافته است،اتکاء به آراء خبرگان مجاز می‌باشد. حال مساله اين است که چگونه آرای اين خبرگان مورد استفاده قرار گيرد و علی الخصوص چگونه با ترکيب نظرات يک تعداد از خبرگان ، بيانيه‌ای سودمند تدوين شود. از ديدگاه روش دلفی، قضاوت های انسانی بمثابه ورودی هايی مشروع و سودمند برای انجام پيشبينی ها می‌باشند. بعضا خبرگان و متخصصان منفرد می‌توانند در معرض خطر يکجانبه نگری قرار گيرند ضمن اينکه گروه‌های خبره نيز می‌توانند تحت تأثير تمايلات رهبر گروه، از تجديد نظر بر روی ايده‌های قبلی اکراه داشته باشند. بمنظور غلبه بر چنين نارسايی هايی، روش دلفی با مبانی نظری و دستورالعمل های روش مند در طول دهه‌های پنجاه و شصت ميلادی در موسسهٔ رند توسعه يافت. عبارت دلفی کنايه از مکانی مقدس در يونان باستان است که در آنجا با واسطه گری پيشگويان بلند پايه، پيش بينی هاو سخنان خدايان يونانی اعلام می‌شده است. به‌نظر می‌رسد استفاده از اين نام مورد تاييد بنيان گذاران اين روش يعنی هلمر و دالکی نبوده است. بنا بر اظهارات دالکی در سال 1968، کلمه دلفی به نوعی القاء کننده وابستگی روش آنان به غیبگویی بوده و جنبه‌ای اسرار آميز دارد. حال آنکه آنچه توسط اين دو ارايه شده است، روشی است برای بهبود دادن به پيش بينی ها به کمک استفاده کامل از اطلاعات ناکافی که در اختيار می‌باشد. دلفی در واقع يک کامپايلر پاسکال است. دلفی 6 نسل جديد کامپايلر های پاسکال است که شرکت برلند از زمان ايجاد اولين نسخه پاسکال توسط آندرس حجلسبقگ در 15 سال پيش به بازار عرضه کرد
برنامه نويسی به زبان پاسکال در ساليان سال از استواری و ثبات، زيبايی و ظرافت و البته سرعت بالای کامپايل سود برده است. دلفی هم از اين قاعده مستثنی نيست. کامپايلر دلفی ترکيبی از بيش از يک دهه تجربه طراحی کامپايلر پاسکال و معماری بهبود يافته کامپايلر های 32 بيتی است. اگرچه قابليت های کامپايلرها با گذشت زمان پيشرفت قابل توجهی داشته است ولی سرعت آن چندان کاهش نيافته و همچنان از سرعت بالايی برخوردار است. به علاوه استحکام و قدرت کامپايلر دلفی معياری برای سنجش ديگر کامپايلرهاست.
در زمان استفاده از سيستم عامل داس برنامه نويسان مجبور بودند از بين زبان پر قدرت ولی کم سرعت بيسيک و زبان کارآمد ولی پيچيده و نامفهوم اسمبلی يکی را انتخاب کنند. پاسکال با ارائه يک زبان ساخت يافته و يک کامپايلر سريع و کم نقص اين شکاف را پرکرد. برنامه نويسان ويندوز 3.1 هم با تصميم گيری مشابهی رو برو شدند. يکی زبان قدرتمند و سنگين سی و يکی زبان ساده و محدود کننده ويژوال بيسيک ارائه دلفی1 در اين مورد هم راه حل خوبی برای برنامه نويسان بود. دلفی مجموعه متفاوتی برای برنامه نويسی بود . طراحی و توسعه برنامه های کاربردی، ايجاد پايگاههای داده و ... که يک محيط ويژوال وسيع را تشکيل می داد. دلفی1 اولين ابزار برنامه نويسی ويندوز بود که محيط طراحی ويژوال، کامپايلر بهينه کد برنامه و دسترسی قوی به پايگاههای داده را در يک جا جمع کرد که آن را به يکی از بهترين ابزارهای روش نوين توسعه سريع نرم افزار تبديل کرد. اين مجموعه قدرتمند باعث شد که در همان زمان بسياری از برنامه نويسان زبانهای ديگر به دلفی روی بياورند و اين موفقيت بزرگی برای برلند به حساب می آمد.
همچنين بسياری از برنامه نويسان پاسکال دلفی را ابزاری يافتند که توسط آن هم از توانايی و تجربه خود در برنامه نويسی پاسکال استفاده می کردند و هم توانايی کار در ويندوز را به دست آوردند. همچنين زبانی که در آن زمان با نام پاسکال شيئی در دانشگاهها ايجاد شده بود يک زبان بسيار خشک و محدود کننده بود که اصلاٌحالت کاربردی پيدا نکرد. .
ويژگيهای دلفی مثل طراحی ظاهری حساب شده و کاربر پسند آن باعث شد که زبان پاسکال شيئی عملاٌ از رده خارج شود. تيم طراحی وب در ميکروسافت قبل از حضور دلفی هيچ رقيب مهمی برای خود نمی ديد. ويژوال بيسيک در آن زمان زبانی نا کارآ ، کم سرعت و کند ذهن بود. ويژوال بيسيک 3 در عمل اصلا توانايی رقابت با دلفی 1را نداشت. در اين سال شرکت برلند گرفتار يک سری مشکلات قضائی با شرکت لوتيوس بود که در نهايت هم متخلف شناخته شد. همچنين درگيری مشابهی هم با ميکروسافت بر سر تلاش در تغيير دادن فضای نرم افزار های ميکروسافت پيدا کرد. همچنين برلند مشغول طراحی و فروش طرح کيواتور به شرکت نوول و طراحی پايگاه های داده ديتابيس و پارادوکس بود که با استقبال قابل توجهی مواجه نشد .
در اين زمان که برلند مشغول فعاليتهای قضايی و تجاری بود ميکروسافت توانست گوی سبقت را از برلند بربايد و قسمت اعظم بازار ابزار های برنامه نويسی تحت ويندوز را در اختيار بگيرد و سعی می کرد تا اين طرز فکر را اشاعه دهد که چون ويندوز را طراحی کرده صلاحيت و توانايی تهيه بهترين ابزار های برنامه نويسی تحت آن را نيز در دست دارد. در اين شرايط برلند با عرضه دلفی و نسخه جديد برلند سی پلاس سعی کرد خدشه ای در فرمانروايی ميکروسافت وارد کند و سهمی در بازار بزرگ اين محصولات داشته باشد .

دلفی2(سال1996)
يک سال بعد دلفی2 تمام مزايای نسخه قبلی را تحت سيستم های جديد 32 بيتی ارائه داد. همچنين دلفی2 با ارائه خصوصيات اضافه و کارکرد های قويتری نسبت به دلفی1 توانايی های خود را افزايش داد. (ازجمله ارائه کامپايلر 32 بيتی که سرعت بالايی به نرم افزار ها می بخشيد، کتابخانه بزرگ و کاملی از اشيای مختلف، شيوه جديد و تکامل يافته ای برای اتصال به پايگاه های داده مختلف، اديتور پيشرفته، پشتيبانی از الی ، توانايی وراثت در فرمهای ويژوال و سازگاری با پروژه های 16 بيتی دلفی2) دلفی2 به معياری برای سنجش و مقايسه همه ابزارهای توسعه نرم افزار در آن زمان تبديل شد.
در آن زمان با ارائه سيستم 32 بيتی ويندوز97جهش بزرگی در سيستم عامل ويندوز رخ داد و برلند بسيار مشتاق بود که دلفی را به بهترين ابزار برنامه نويسی سيستم جديد تبديل کند. نکته اين که در آن زمان به منظور تاثير در افکار عمومی و تاکيد بر قدرت دلفی در سيستم عامل 32 بيتی قرار بود که نرم افزار با نام جديد دلفی32 به بازار عرضه شود ولی در آخرين مراحل به خاطر اينکه نشان دهند اين زبان زبانی رشد يافته و تکامل يافته نسخه قبلی يعنی دلفی1 است نام دلفی2 را برای آن انتخاب کردند.
ميکروسافت تلاش کرد که با يژوال بيسيک4با دلفی مقابله کند ولی از ابتدا کيفيت پايين آن و ضعف آن در انتقال برنامه های 16 بيتی به سيستم 32 بيتی و بروز اشکالات ساختاری در طراحی آن موجب شکست زودهنگام ويژوال بيسيک شد. در اين زمان هنوز تعداد زيادی از برنامه نويسان به ويژوال بيسيک وفادار بودند. برلند همچنين روشها و ابزارهای قدرتمندی همچون پوير بيلدر برای طراحی نرم افزار های کلاينت وسرور ارائه داد ولی دلفی هنوز آن قدر قدرتمند نشده بود که بتواند نرم افزارهايی که جايی در بين توسعه گران پيدا کرده اند را براندازد..

دلفی3(سال1997)
از زمان تهيه و توسعه دلفی تيم توسعه دلفی در فکر گسترش و ايجاد يک زبان قدرتمند جهانی بود. برای دلفی2 اين تيم تمام نيروی خود را صرف اعمال مربوط به انتقال تواناييها و کارکرد ها به سيستم 32 بيتی و همچنين اضافه کردن خصوصيات کلاينت وسرور و پايگاه داده کرد. در زمان تهيه دلفی تيم توسعه فرصت لازم برای گسترش مجموعه ابزار موجود را يافت و در اين راستا کيفيت و کميت ابزارهای دلفی بهبود يافت. به علاوه راه حل هايی برای مشکلات عمده و قديمی برنامه نويسان تحت ويندوز ارائه شد. به ويژه استفاده از برخی فناوری های پيچيده و نا مفهوم (مثل کام و اکتيوايکس وتوسعه نرم افزار های تحت وب وکنترل پايگاههای داده چند کاربره). روش نمايش کد برنامه همچنين توانايی کامل کردن خودکار کد عمليات کد نويسی را راحت تر کرد. ضمن اين که همچنان در بيشتر موارد اساس و متدولوژی برنامه نويسی ماننددلفی1بود و بر پايبندی به قوانين اصولی پاسکال تاکيد می شد .
در اين زمان رقابت شرکت های توليد کننده ابزار های برنامه نويسی بسيار تنگاتنگ شده بود. ميکروسافت با ارائه ويژوال بيسيک5 به پيشرفت های خوبی دست يافت ازجمله پشتيبانی قوی ازکام و اکتيوايکس و ايجاد برخی خصوصيات و تغييرات کليدی و اساسی در کامپايلر ويژوال بيسيک ضمن اين در همين سال برلند با پشتوانه قوی دلفی و با استفاده از ساختار موفق آن ابزارهای ديگری همچون فورت به بازار عرضه کرد .
تيم دلفی در زمان طراحی دلفی 3 چند تن از اعضای کليدی خود را از دست داد آندرس حجلسبقگ معمار اصلی دلفی در اقدام غير منتظره ای برلند را ترک کرد و تصميم گرفت به رقيب ديرينه يعنی ميکروسافت بپيوندد. اما حرکت تيم دلفی متوقف نشد و معاون حجلسبقگ که سالها تجربه همکاری با او را داشت توانست رهبری اين تيم را به خوبی در دست بگيرد. همچنين مسئول فنی تيم هم در اقدام مشابهی به گروه ميکروسافت ملحق شد. اين تغييرات بيشتر به خاطر اختلافات شخصی بين افراد تيم بود و نه به خاطر مسائل حرفه ای.
دلفی4(سال1998)
دلفی4 بيشتر بر روی راحتتر کردن کار با دلفی متمرکز شد. مرورگر روال ها بهبود يافت و مرور و ويرايشها را راحت تر کرد. کنترل کد و کامل کردن خودکار کلاسها اين فرصت را به کاربر داد که فکر و زمان خود را روی ساختار اصلی برنامه بگذارد و در وقت صرفه جويی کند. طراحی رابط کاربر هم کاملاٌ عوض شد و بهبود يافت و اشکال زدا نيز پيشرفت قابل توجهی داشت .
در اين سال دلفی جايگاه خود را در رقابت با ديگران مستحکم کرده بود و کم کم به سمت دست يابی به سودآوری مالی مورد نظر خود پيش می رفت. در واقع در اين زمان بود که حاصل کار سنگين چند ساله تيم نمايان می شد. بعد از سالها آزمايش دلفی شهرت و محبوبيت خاصی پيدا کرد و ديگر برنامه نويسان دلفی توانايی جدا شدن از آن را نداشتند. در اين زمان برلند به کار سوٌال برانگيزی دست زد و به منظور تبليغ بيشتر و برتری در جنگ روانی با ديگر شرکتها نام اينپريس را برای فعاليتهای تجاری خود برگزيد.
ابزار های مربوط به فن آوری کوروبا را گسترش داد تا راه جديدی برای سودآوری ايجاد کند. برای موفقيت در اين زمينه کوربا نياز به رابط کاربر قدرتمندی داشت که در کنار توانايی های آن کار کردن با آن نيز راحت باشد. دقيقاٌ همان کاری که در سالهای قبل در مورد کام و برنامه نويسی تحت وب انجام شده بود و به موفقيت دست يافته بود. با اين وجود بنا به دلايل مختلفی اين گسترش و توسعه کوربا هيچ وقت تکامل و موفقيتی که مورد نظر بود را به دست نياورد و بر خلاف تبليغات و سرمايه گذاری های انجام شده فن آوری کوربا تنها توانست نقش کوچکی در روند رو به جلوی دلفی ايفا کند.

دلفی5(سال1999)
دلفی5 در برخی زمينه ها پيشرفت های قبلی را ادامه داده است. اولاٌ مسيری را که دلفی4 با اضافه کردن ويژگيهای زيادی شروع کرده بود ادامه داد. دلفی4 باعث شد کارهايی که قبلاٌ به صرف وقت زيادی احتياج داشت بسيار سريعتر انجام شود. دلفی به شکل اميدوار کننده ای به برنامه نويس اين امکان را می دهد که بيشتر به برنامه ای که ميخواهد بنويسد توجه کند و نه به قواعد برنامه نويسی و نوشتن کد های تکراری و خسته کننده. اين ويژگيهای سودمند شامل رابط کاربر بهبوديافته و سيستم اشکال زدايی توانمند ، امکانات برنامه نويسی تيمی و ابزار های ترجمه می شود .
ثانيا دلفی5 خصوصيات جديدی را در بر می گيرد که توسعه برنامه های تحت وب را واقعاٌ راحت کرده است. اين ويژگيها شامل طراح اشيای مربوط به ا س پ برای ساختن صفحات، اشيايی موسوم به اينترنت اکسپرس برای پشتيبانی از خصوصيات جديد که آن را به يک ابزار همه کاره در پايگاه های داده تحت وب تبديل کرد. در نهايت با صرف وقت ، هزينه و صبر زياد توانست دلفی5 قدرتمند را عرضه کند. اين فعاليت مدتها به طول انجاميد و قبل از عرضه عمومی، دلفی5 بارها در بازبينی ها و آزمايشهای داخلی قسمتهای مختلف آن تغيير کرد و بهبود يافت .
دلفی5 در نيمه دوم سال 1999 به بازار عرضه شد و به نفوذ و تسلط بر بازار ادامه داد. در اين زمان ويژوا بيسيک که کم کم به عضوی تحقير آميز برای ميکروسافت تبديل می شد هم با پيشرفتهايی توانست در رقابت دوام بياورد و از صحنه خارج نشود. در اقدام درست و به جايی نام اينپريس دوباره به برلند بازگشت. اين اقدام از سوی طرفداران و مشتريان قديمی برلند با استقبال خوبی مواجه شد.
دلفی6و7و......
در هنگام تهيه دلفی6 ساختار دلفی در زمينه های مختلف شکل گرفته بود و به يک تکامل نسبی رسيده بود. اين مسئله باعث شد که تيم طراحی بتواند وقت خود را بر روی طرحی که مدتها تنها در حد يک نظريه بود بگذارد و آن را بسيار زودتر از آن که انتظار می رفت عملی کند: گام نهادن به محيط های فراتر از ويندوز . بيشتر نيروی توسعه گران دلفی در اين مدت صرف رهانيدن دلفی از بند ويندوز شد که اين خود در درجه اول مبارزه ای آشکار با سلطه ميکروسافت بود و ثانياٌ راه برنامه نويسان را به سوی فضا های ديگر برنامه نويسی باز کرد. در ابتدا اين عمل ريسک بزرگی بود و بيم آن می رفت که جايگاه دلفی در ويندوز هم به خطر بيفتد ولی در نهايت به نقطه رشد و قوتی بدل شد که دلفی را به يکی از بهترين ابزار برنامه نويسی مولتی پلاتفرم تبديل کرد.
به نظر می رسد که اين فعاليتها باعث ثبات دلفی در دنيای برنامه نويسان شود و نگرانی های برلند و برنامه نويسان که هميشه می ترسيدند که مبادا با ضعيف شدن ويندوز جايگاه خود را از دست بدهند حال به افتخار و آرامش برای آنان و نگرانی برای طرفداران ميکروسافت تبديل شده است.
تاريخچهSQL

واژه ی اس کيو ال به صورت سی کو ال بايد تلفظ کنيم و اس کيو ال نا صحيح می باشد. منشا اصلی اس کيو ال به مقاله ادگار تحت عنوان « مدل رابطه‌ای داده‌ها برای بانک‌های داده‌ای اشتراکی » که در سال ۱۹۷۰ منتشر شد،باز می‌گردد. در دهه ۷۰ گروهی از شرکت ای بی ام در شهرسن جوز بر روی سيستم پايگاه داده ای بدون توجه به اين مقاله کار می‌کردند و زبان اسکيو ال را به منظور عمليات و بازيابی اطلاعات ذخيره شده در سيستم پايگاه داده ای ايجاد کردند. اگر چه اس کيو ال ناشی از تلاشهای کاد بود اما.چامبرلن و رايموند اف . بويس را به عنوان طراحان زبان اسکيو ال می‌دانند.
سمينارهايی در زمينه فناوری بانک اطلاعاتی و مباحثاتی در مورد مزايای مدل رابطه‌ای جديد برگزار گرديد. تا ۱۹۷۶ مشخص بود که ای بی ام طرفدار جدی فناوری بانک اطلاعاتی رابطه‌ای بوده، توجه زيادی نسبت به زبان اس کيو ال دارد. تبليغات در زمينه سيستم پايگاه داده ای باعث جذب گروهی از مهندسين در مارک منلو در کاليفرنيا گرديد، و اين گروه به اين نتيجه رسيدند که تحقيقات ای بی ام منجر به يک بازار تجاری برای بانک‌های اطلاعاتی رابطه‌ای خواهد گرديد. .
در ۱۹۷۷ اين گروه شرکتی بنام ای ان سی تأسيس نمودند تا يک دی بی ام اس رابطه‌ای بر اساس اس کيو ال بسازند. محصولی بنام اراکل در۱۹۷۹ عرضه گرديد، و اولين دی بی ام اس رابطه‌ای بوجود آمد. به اين ترتيب محصول اراکل باعث گرديد اولين محصول ای بی ام برای مدت ۲ سال در بازار دچار رکود باشد. اين محصول بر روی مينی کامپيوترهای اجرا می‌شد که خيلی از کامپيوترهای بزرگ ای بی ام ارزان تر بودند.
امروزه اين شرکت با نام اراکرل کورپورشن اولين فروشنده سيستم‌های مديريت بانک اطلاعاتی رابطه‌ای است. استادان آزمايشگاههای کامپيوتر در دانشگاه برکلی کاليفرنيا نيز در نيمه دهه ۱۹۷۰ مشغول تحقيق در زمينه بانک‌های اطلاعاتی رابطه‌ای بودن (مانند تيم تحقيق ای بی ام)، گروه فوق نيز يک نمونه از دی بی ام اس رابطه‌ای ايجاد نمودند و سيستم خود را انجرس نام نهادند .
پروژه انجرس شامل يک زبان پرسش بود بنام کيو ای ال ، اگر چه از اس کيو ال خيلی ساخت يافته تر بود، اما شباهت آن به زبان انگليسی کمتر بود. .
در حاليکه اراکل و انجرس برای ارائه محصولات تجاری در رقابت بودند، پروژه سيستم پايگاه داده ای شرکت ای بی ام در تلاش بوده‌است که يک محصو ل تجاری با نام SQL/Data system عرضه نمايد. ای بی ام موجوديت ان را در ۱۹۸۱ اعلام، و در ۱۹۸۲ شروع به عرضه محصول خود نمود. در سال ۱۹۸۳ ای بی ام يک نسخه ان را برای VM/CMS (سيستم عاملی که در کامپيوتر بزرگ ای بی ام غالبا استفاده شده بود)، اعلام نمود. .
همچنين در سال ۱۹۸۳ شرکت ای بی ام ، محصول ديتابيس 2 را معرفی نمود که يک دی بی ام اس رابطه‌ای بود برای سيستم‌های بزرگ آن شرکت.ديتابيس۲ تحت سيستم عامل مراکز کامپيوتری بزرگ اجرا می‌شد. اولين نسخه ديتابيس2 در ۱۹۸۵ عرضه گرديد، و مسئولين ای بی ام اعلام نمو دند که اين محصول يک برنامه استراتژيک برای تکنولوژی نرم افزاری ای بی ام می‌باشد ديتابيس2 .از آن تاريخ تاکنون دی بی ام اس رابطه‌ای شاخص بوده و ای بی ام از آن حمايت نموده و زبان DB۲’s SQL استاندارد عملی زبان بانک اطلاعاتی بوده‌است.


مبلغ قابل پرداخت 25,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۱ شهریور ۱۴۰۰               تعداد بازدید : 250

پکیج کسب درآمد میلیونی ( تضمینی و تست شده)

بسم الله الرحمن الرحیم  *کسب درآمد از اینترنت روزانه ۲،۰۰۰،۰۰۰ میلیون تومان تضمینی و تست شده*  آپدیت جدید آبان ۱۴۰۲  ((آموزش صفر تا صد کسب درآمد اینترنتی بالای ۵۰،۰۰۰،۰۰۰ میلیون تومان ماهانه، پشتیبانی ۲۴ ساعته ۷ روز هفته، ۱۰۰%حلال شرعی، کاملاً واقعی و تست ...

کتاب از سیر تا پیاز بازاریابی شبکه ای

کتاب از سیر تا پیاز بازاریابی شبکه ای

نام کتاب : از سیر تا پیاز بازاریابی شبکه ای نویسنده : زیگ زیگلار مترجم : زینب فرجی و مصطفی عابدینی فرد فرمت : pdf ... ...

فرمول موتور شور خودرو

فرمول موتور شور خودرو

اسپری موتورشور یکی از عواملی که باعث طولانی شدن، عمر مفید موتور اتومبیل شما خواهد شد تمیز و نحوه درست کار کردن موتور خودرو می باشد. هم چنین داشتن موتور سالم در کاهش آلایندگی های تولید شده نیز سهم بسزایی را خواهد داشت. با توجه به توضیحات ذکر شده سعی بر آن داشته باشید تا ... ...

کتاب صوتی 125 راه اثبات شده برای رسیدن به اوج در فروش بیمه

کتاب صوتی 125 راه اثبات شده برای رسیدن به اوج در فروش بیمه

عنوان کتاب: 125 راه اثبات شده برای رسیدن به اوج در فروش بیمه نویسنده: مارک سیلورمن مترجم: حسام امامی گوینده: علی بهرامی فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 27 حجم کل فایل ها: 105 مگابایت مدت زمان پخش: 4 ساعت و 15 دقیقه زبان: فارسی توضیحات: کتاب صوتی مهارت های ... ...

دانلود رایگان نمونه سوالات استخدامی تخصصی حسابداری

دانلود رایگان نمونه سوالات استخدامی تخصصی حسابداری

دانلود رایگان نمونه سوالات استخدامی تخصصی حسابداری   مجموعه نمونه سوالات استخدامی تخصصی حسابداری شامل: نمونه سوالات تخصصی حسابداری درس اقتصاد خرد ۱۸۰ عدد نمونه سوالات تخصصی حسابداری درس حسابرسی ۱۸۰ عدد نمونه سوالات تخصصی حسابداری درس اصول حسابداری ۱۷۳ ... ...

نمایندگی خدمات مجازی: ارائه پنل خدمات مجازی، سوشال مدیا

نمایندگی خدمات مجازی: ارائه پنل خدمات مجازی، سوشال مدیا

نمایندگی خدمات مجازی: ارائه پنل خدمات مجازی، سوشال مدیا 200,000 تومان با تخفیف 50% فقط 100,000 تومان پنل «پنل نمایندگی ارائه خدمات مجازی، سوشال مدیا» بمب مجازی مدیریت: سوشال مدیا فرمت: pdf، آدرس پنل، ویدئویی mp4 تیم برنامه نویسی: سوشال مدیا سال انتشار: پنل ... ...

کتاب صوتی اثر مرکب نوشته دارن هاردی

کتاب صوتی اثر مرکب نوشته دارن هاردی

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- کتاب‌های مرتبط                                          فیلم ذهن تغییر یافته                   نکته های ... ...

دانلود کتاب صوتی راز موفقیت اثر آنتونی رابینز

دانلود کتاب صوتی راز موفقیت اثر آنتونی رابینز

دانلود کتاب صوتی راز موفقیت اثر آنتونی رابینز معرفی کتاب صوتی راز موفقیت در کتاب صوتی راز موفقیت نوشته آنتونی رابینز، به شما راه حل‌هایی پیشنهاد می‌شود تا بتوانید آنچه را که دوست دارید، بدست آورید، ضمن اینکه آنچه را که دارید حفظ کنید. این کتاب راهنمایی عملی برای ... ...

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما